Luni 17 Septembrie 2012, 16:36

AROGANTA din Giulesti: "Avem obiectiv sa luam campionatul! Nici nu-mi aduc aminte de cand NU ne-a mai batut Steaua"


	AROGANTA din Giulesti: "Avem obiectiv sa luam campionatul! Nici nu-mi aduc aminte de cand NU ne-a mai batut Steaua"

Olimpia Satu Mare - Rapid, in 16-imile Cupei Romaniei

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Rapidistii spun ca "au picat bine", in cupa, cu Olimpia. Pana atunci mai au meci cu Steaua, iar rivalitatea nu se uita asa de usor:

"Cred ca vom juca tot in Bucuresti, mai ales ca din pacate cei din Stau Mare nu au nocturna. Din pacate pentru fotbalul romanesc, cine castiga e doar a patra echipa din Romania care merge in cupele europene.

Castigarea campionatului e principalul obiectiv al Rapidului in acest an. Domnul Copos e omul care a facut totul sa fie mereu aproape de perfectiune.

Nici nu-mi mai aduc aminte de cand nu a mai castigat Steaua in fata Rapidului. Vom da totul cu Steaua! Rapid cu o victorie in fata Stelei se va apropia de primele locuri, vom termina cel putin pe locul 3 turul daca jucam bine luni", a spus Constantin Zotta.

Singura mansa din 16-imi se joaca pe terenul celor de la Satu Mare, numai ca Rapid va negocia cu adversara, pentru ca meciul sa se joace la Bucuresti, eventual pe national arena.

Vezi TOATE MECIURILE AICI

România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT