SCANDALOS! Al doilea penalty INVENTAT de arbitri la Mondial! Costa s-a ARUNCAT in careu, Rizzoli i-a scos din minti pe olandezi

SCANDALOS! Al doilea penalty INVENTAT de arbitri la Mondial! Costa s-a ARUNCAT in careu, Rizzoli i-a scos din minti pe olandezi

Brazilia a primit cadou un penalty din partea japonezului Nishimura si a reusit sa bata Croatia in meciul de deschidere al CM.

Astazi, alte greseli mari de arbitraj i-au suparat pe fani! Dupa golurile anulate gresit Mexicului pentru doua offside-uri inexistente si penalty-ul refuzat Camerunului, la Spania - Olanda arbitrul italian Rizzoli a luat si el prim-planul. In minutul 26, a acordat lovitura de la 11 metri in favoarea Spaniei la o fortare evidenta a lui Diego Costa.

Pasa lui Xavi l-a gasit in pozitie excelenta pe atacantul lui Atletico Madrid, care a asteptat piciorul lui De Vrij si a plonjat in careu! Protestele olandezilor nu l-au convins pe Rizzoli sa-si schimbe decizia, iar Spania a preluat conducerea dupa executia sigura a lui Xabi Alonso.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă: Încurajez părinţii să-şi vaccineze copiii când va fi posibil
BRAT
Modifică setările cookies