Hagi, STARUL ZILEI pe pagina Cupei Mondiale! Imaginea fantastica dupa care au aparut sute de comentarii

Hagi, STARUL ZILEI pe pagina Cupei Mondiale! Imaginea fantastica dupa care au aparut sute de comentarii

Gheorghe Hagi este in continuare admirat de catre fanii din toata lumea datorita evolutiilor stralucitoare la nivel de club si de la nationala Romaniei.

Hagi este in centrul unei postari a paginii de Facebook a Campionatului Mondial de Fotbal. Administratorii contului au atasat poza romanului alaturi de urmatorul mesaj:"Fiecare tara are o legenda. Cine consideri ca este cel mai mare star din istoria nationalei tale?"

Comentariile despre roman au aparut imediat:

"Cosmarul tarii mele Columbia. A fost mare, un jucator cu clasa."

"Un foarte mare jucator al perioadei alaturi de Stoichkov" 

"Hagi este jucatorul meu preferat din toate timpurile. A fost mai puternic decat pare, avea calitati si un ochi format, toate acestea l-au facut sa semene cu Maradona."

Hagi a participat la trei editii ale Cupei Mondiale (1990, 1994 si 1998). Dupa editia din 1994 a Cupei Mondiale, Hagi a iesit al patrulea in ancheta anuala a revistei France Football, cea care acorda "Balonul de Aur". La finele anului 1999, Hagi a fost desemnat fotbalistul roman al secolului, iar in 24 aprilie 2001 i s-a organizat un meci festiv de retragere, "Gala Hagi", la care i-au fost alaturi colegii din "Generatia de Aur" si mari nume din fotbalul mondial.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies