Wimbledon 2018. SOC inaintea turneului: Serena Williams a REFUZAT sa faca un control antidoping!

Serena Williams a refuzat sa faca un test antidoping pe 14 iunie, cu 3 saptamani inainte de Wimbledon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iunie 2018, 12:45
Data actualizarii: Joi 28 Iunie 2018, 20:58

Un reprezentant al Agentiei Americane Antidoping a venit dimineata, la 08:30, la resedinta Serenei din Florida pentru un control neprogramat in prealabil, dar nu a gasit-o acasa pe sportiva in varsta de 36 de ani. Agentul a refuzat sa plece pana nu va recolta proba, insa Serena Williams a refuzat sa fie testata cand a sosit acasa.

Conform CBBSSport, a urmat o conversatie telefonica intre Serena Williams si Steve Simon, seful WTA, in care americanca s-a plans din cauza numeroaselor teste antidoping la care este supusa in comparatie cu ale sale colege de breasla. Williams ar fi fost testata de cinci ori in 2018, iar celelalte sportive din Statele Unite de mult mai putine ori - Sloane Stephens (1), Madison Keys (1), Coco Vandeweghe (2), Danielle Collins (2), Alison Riske (0), Bernarda Pera (0), Taylor Townsend (0) si Venus Williams (2).

Serena Williams are 7 titluri la Wimbledon, ultimul fiind castigat in 2016. Americanca se afla in revenire de forma, dupa ce a ajuns in optimi la Roland Garros, iar la All England Club este favorite 25 a turneului, imediat in spatele rivalei din circuit, Maria Sharapova. Turneul de la Wimbledon se desfasoara in perioada 2-15 iulie.
 

Modifică setările cookies