Cupa Mondiala 2018

Isi iau adio Messi si Ronaldo de la Balonul de Aur?! "Trebuie sa fie unul dintre ei!" Pe cine mizeaza Deschamps

Didier Deschamps crede ca un francez trebuie sa cucereasca Balonul de Aur in 2018.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Iulie 2018, 13:26
Data actualizarii: Duminica 22 Iulie 2018, 13:30

Selectionerul Campioanei Mondiale, Didier Deschamps, considera ca era lui Messi si Ronaldo trebuie sa se incheie iar Balonul de Aur sa fie castigat de un campion mondial.

"El este un potential candidat pentru Balonul de Aur, da, il merita. Si nu numai el, insa chiar il merita. Ar fi un lucru foarte bun (sa-l castige). Am vazut-o de atatea ori, sunt cei doi in continuare acolo. Chiar trei. Ii ai pe Messi si Ronaldo cu tot ce reprezinta ei in lume. Si Neymar, chiar daca e putin in urma el.

Merita Raphael Varane (Balonul de Aur)? Cu siguranta il merita. Va fi el? A mai castigat un fundas, insa in general jucatorii ofensivi il castiga. Sper sa fie un jucator francez pentru ca este an de Cupa Mondiala si Franta este campioana.

Kylian (Mbappe) are doar 19 ani, putem spune ca mai are timp. Dar trebuie luat in calcul si ce poate sa faca. Sa fii atat de important si eficient la 19 ani este ceva iesit din comun. Paul (Pogba) la ce Cupa Mondiala a reusit... Nu ma intrebati pe cine prefer!" a declarat Deschamps.

Modifică setările cookies