Cupa Mondiala 2018

Invitati de FIFA la finala Mondialului, cei 12 copii salvati dintr-o pestera din Thailanda nu au fost lasati sa mearga in Rusia. Motivul

Cei 12 baieti si antrenorul care au petrecut doua saptamani izolati sub pamant, intr-o pestera din Thailanda, nu vor putea merge la finala Campionatului Mondial.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Iulie 2018, 11:01
Data actualizarii: Duminica 15 Iulie 2018, 13:45

Peste 1.000 de oameni au lucrat zi si noapte pentru a-i salva pe cei 12 copii dintr-o pestera din Thailanda, unde au ramas izolati dupa ce inundatiile au patruns in galeriile pesterii si i-au impins la 2.5 kilometri sub pamant.

Operatiunea de salvare a fost un succes, dar pustii au primit acum o veste proasta. Ei nu vor putea merge la finala Campionatului Mondial, unde au fost invitati chiar de presedintele FIFA, Giani Infantino.

Potrivit presei internationale, medicii nu si-au dat acordul pentru ca cei 12 copii sa mearga la Moscova, transmitand ca acestia sunt prea slabiti. Ei vor vedea meciul in reluare, la TV.

"Avand in vedere faptul ca finala va fi transmisa destul de tarziu si noi vrem ca baietii sa se odihneasca si sa nu priveasca ecranele prea mult timp, probabil vom inregistra finala si le-o vom arata mai tarziu", a spus un reprezentant al spitalului Chiang Rai Prachanukroh.

Finala Croatia - Franta va avea loc la ora 18:00, ora Romaniei. In Thailanda, ora de start va fi 22:00.

Modifică setările cookies