OFICIAL Ce lovitură a dat Albania! Fostul jucător al Barcelonei și al lui Manchester City este noul selecționer

Sylvinho Doriva EURO 2024 nationala Albaniei Pablo Zabaleta Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 09:15
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 15:48

Brazilianul Sylvinho va fi ajutat de doi secunzi cu nume, argentinianul Pablo Zabaleta și Doriva, brazilian și el, cu toții foști internaționali.

Brazilianul Sylvinho (48 de ani) este noul selecţioner al echipei naţionale a Albaniei, a anunţat luni Federaţia Albaneză de fotbal (FSHF) pe site-ul oficial.

Oficialii Federaţiei Albaneze au ajuns la un acord cu Sylvinho, care va semna un contract pe un şi jumătate, având ca obiectiv calificarea la Euro 2024. 

Obiectivul lui Sylvinho: calificarea la Euro 2024

Pe site-ul oficial, FSHF a publicat un comunicat în care este specificat: „Singurul obiectiv al acordului este ca Albania să se califice pentru faza finală a Euro 2024. Partea financiară se va baza pe rezultate. 

Dacă obiectivul este atins, s-a convenit ca antrenorul şi staff-ul său să beneficieze de bonusuri semnificative”, conform news.ro.

Trio magic la naționala Albaniei: Sylvinho - Zabaleta - Doriva

Sylvinho şi-a ales şi staff-ul tehnic, el va lucra cu argentinianul Pablo Zabaleta şi brazilianul Doriva, ambii foşti jucători internaţionali

Sylvinho şi staff-ul său vor semna contractul cu FSHF la Tirana, în ziua de 9 ianuarie, când va avea loc şi prezentarea oficială.

Cariera de jucător a actualului selecționer

Sylvio Mendes Campos Junior, cunoscut sub numele Sylvinho, a evoluat în carieră la Corinthians, Arsenal, Celta Vigo, Barcelona şi Manchester City, iar ca antrenor a trecut pe la Olympique Lyon şi Corinthians Sao Paulo

El nu mai avea angajament din februarie 2022, când a fost demis de la Corinthians, mai precizează sursa citată.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!