Anunt BOMBA! 4 nationale OUT de la Mondial?! Lovitura fara precedent
Miercuri 14 Martie 2018, 13:57

Anunt BOMBA! 4 nationale OUT de la Mondial?! Lovitura fara precedent

Au aparut informatii ca mai multe tari isi pot retrage echipele calificate la Campionatul Mondial din Rusia, daca anchetatorii vor dovedi ca Sergei Skripal si fiica sa, Iulia, au fost asasinati la ordinul Kremlinului.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Fostul ofiter de informatii rus Sergei Skripal si fiica sa au fost otraviti (si au decedat, ulterior), intr-un centru comercial din Salisbury, un oras din sudul Angliei, cu o substanta neurotoxica denumita Novichok, o arma chimica folosita de serviciilor secrete ruse inca din vremea Razboiului Rece pentru a suprima dezidentii si dezertorii.

Criza diplomatica dintre Marea Britanie si Rusia se adanceste, dupa izbucnirea conflictului din Crimeea, in 2014, si dupa aparitia informatiile ca serviciile secrete ruse ar avea mai multi spioni pe pamant britanic decat in timpul Razboilui Rece, dar si ca acestia ar fi influentat masiv rezultatul referendumului pentru iesirea din UE. Asasinarea lui Skripal se adauga altor morti suspecte puse pe seama serviciilor rusesti de informatii - Aleksandr Litvinenko, Alexander Perepilichny, Mikhail Lesin sau Zelimkhan Yandarbiyev.

Cum Rusia si presedintele Vladimir Putin, aflat inca in campanie electorala, nu au oferit niciun raspuns ultimatumului dat de premierul britanic, care cerea lamuriri rapide in privinta implicarii in asasinarea lui Skripal, autoritatile de la Londra le-au adus in atentie oficialilor Federatiei Engleze de Fotbal ca se pregatesc "represalii coordonate" si la nivel sportiv, care sa completeze masurile diplomatice, economice si militare impotriva Rusiei.

Parlamentarii britanici spun ca "este rusinos ca un eveniment sportiv, care ar trebui sa promoveze pacea, este gazduit de o tara care a transformat coruptia si crima in politica de stat", asa ca, pe langa proteste oficiale, apeluri catre proprii fani sa nu viziteze Rusia pe durata Mondialului, refuzul personalitatilor de rang inalt de a legitima competitia, se poate ajunge pana la retragerea echipei de fotbal de la turneul final.

In cazul extrem, se pare ca Australia, Polonia si Japonia, tari care au avut parte de incidente diplomatice cu Rusia, ar fi anuntat ca urmeaza exemplul Angliei. In acest moment, diplomatii britanici si sefii Federatiei Engleze de Fotbal i-au contactat pe omologii din mai multe tari europene, asiatice si sud-americane pentru a le afla pozitia in aceasta chestiune. Anglia face parte din Grupa G a competitiei, alaturi de Belgia, Panama si Tunisia.

Anglia, dar si Spania / Portugalia si Olanda / Belgia, si-au depus candidatura pentru organizarea Campionatului Mondial de Fotbal din 2018, dar Rusia a castigat in urma unui proces netransparent, in care membrii Comitetului Executiv al FIFA si presedintele Sepp Blatter au fost acuzati de luare de mita. Unii politicieni si opinia publica din Anglia au cerut, inca din 2014, ca echipa nationala sa nu participe la turneul final, pana ce aceste acuzatii nu vor fi anchetate corespunzator.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României 2018 - SEMIFINALA: Finalistii
Bogdan Ioan, Dora Gaitanovici, Alma Boiangiu și Mădălina Coca au trecut mai departe, în MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI

11:08
VOCEA ROMANIEI
Vocea României 2018 - SEMIFINALA: Trio Tudor Chirilă
Tudor Chirilă, legat fedeleș pe scenă Vocea României. Un moment original, pe care publicul l-a savurat din plin

07:53
VOCEA ROMANIEI
Vocea României 2018 - SEMIFINALA: Alexa Dragu
Energie pe scena Vocea României! Alexa Dragu a intrat în forță pe scenă, în drumul spre marea finală

08:22
VOCEA ROMANIEI
Vocea României 2018 - SEMIFINALA: Bogdan Ioan
Bogdan s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și toată lumea a dansat în scaune, pe piesa cântată de el

08:59
VOCEA ROMANIEI
Vocea României 2018 - SEMIFINALA: Trio Andra
Andra și fetele din echipa ei au făcut furori! O piesă nouă, încărcată de emoție și o prestație pe măsură

07:38
VOCEA ROMANIEI
Vocea României 2018 - SEMIFINALA: Alma Boiangiu
Alma și-a cântat drumul spre marea finală, iar antrenorii au fost atenți la fiecare detaliu. Vezi prestația ei aici

08:16
VOCEA ROMANIEI
Vocea României 2018 - SEMIFINALA: Madalina Coca
Cuvinte de laudă pentru Mădălina Coca. A cântat și i-a încântat pe toți cei care au ascultat-o

07:54
VOCEA ROMANIEI
Vocea României 2018 - SEMIFINALA: Trio Irina Rimes
Au "colorat visele" împreună cu Irina Rimes, într-un moment exploziv. Trio-ul a încins imaginația antrenorilor

07:29
VOCEA ROMANIEI
Vocea României 2018 - SEMIFINALA: Trio Smiley
O piesă a bărbaților, despre femei. Smiley și băieții din echipa lui au ridicat publicul de pe scaune, pe ritmuri de reggae

07:04
VOCEA ROMANIEI
Vocea României 2018 - SEMIFINALA: Vitalie Maciunschi
Momentul care nu te poate lăsa indiferent! Vitalie Maciunschi a smuls ropote de aplauze

07:13
Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic