Se schimba schimbarea. Haos in fotbalul romanesc: finala Cupei Ligii, mutata in sezonul viitor, si-ar putea schimba din nou data de disputare

Comitetul de Uregenta al Federatiei Romane de Fotbal a decis in urma cu o saptamana mutarea finalei Cupei Ligii tocmai in sezonul viitor. Mai exact, finala competitiei ar urma sa se dispute pe 17 iulie, dupa incheierea turneului final al Campionatului European.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2016, 11:54
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2016, 12:06

Pe de alta parte, acelasi comitet al FRF a reprogramat si finala Cupei Romaniei pentru 10 mai, in loc de 14 mai, cum fusese stabilit initial.

Cele doua decizii au fost luate ca urmare a cererilor repetate ale selectionerului Anghel Iordanescu, care a transmis ca fotbalistii convocati pentru EURO vor avea nevoie de cel putin cateva zile de odihna inaintea turneului final.

Pentru ca haosul reprogramarilor sa fie insa complet, schimbarile se pot...schimba.

Potrivit publicatiei Gazeta Sporturilor, in sedinta Comitetului Executiv al FRF de marti s-a decis ca cele doua finaliste ale Cupei Ligii sa convina asupra unei date de disputare a meciului, cu conditia ca acesta sa fie programat pana in data de 10 mai.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a confirmat si el informatia.

"Echipele angrenate in aceasta faza a competitiei, cele patru semifinaliste, sa se intalneasca si sa gaseasca o alta data pentru aceste meciuri si sa joace in acest sezon. Discutiile au inceput din octombrie. Selectionerul ne-a prezentat datele pe care si le-ar dori.

Singura zi in care s-ar putea disputa Cupa Ligii este 4 mai. Trebuie sa facem orice ne sta in putere astfel incat sa nu avem nici cel mai mic regret dupa ce va trece EURO", a spus Burleanu la Digisport.

In turul semifinalelor Cupei Ligii, Steaua a invins Astra cu 1-0, iar Chiajna a trecut cu 3-0 de Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!