Dumitru Dragomir FCSB Nicolae Dica Silkeborg Conference League

EXCLUSIV „A greșit! E haos total!” Dumitru Dragomir arată cu degetul spre Nicolae Dică după umilința cu Silkeborg

FCSB a fost umilită de Silkeborg, scor 5-0, în deplasare, într-un meci din grupele Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 12:09
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 12:30

Dumitru Dragomir este de părere că principalul vinovat pentru cele întâmplate este Nicolae Dică, deoarece el a fost cel care, potrivit declarațiilor pe care le-a făcut, a fost cel care a decis să lase mai mulți titulari acasă.

Fostul președinte al Ligii Profesionite de Fotbal este de părere că FCSB are nevoie de o mână de fier în vestiarul vicecampioanei.

Dică, principalul vinovat pentru eșecul cu Silkeborg, crede Dragomir

„Haos total, haos total. Trebuie cineva să așeze echipa această. Eu am urmărit declarația antrenorului în care antrenorul își asumă că el a luat decizia de a lăsa titularii acasă. Dacă a făcut așa ceva, a greșit. Eu l-am susținut, dar dacă el a făcut treaba asta, a greșit, pentru că e haos total. N-am văzut așa ceva până acum.

Jucători tineri, jucători de perspectivă, jucători de echipa națională parcă au uitat fotbalul. Unii prea grași, unii nu pot să fugă... se întâmplă ceva acolo.

Nu poate nimeni să mă convingă că nu e haos acum la FCSB. Am spus asta de acum două luni. Am spus: <<Opriți haosul, că se alege praful>>. Așa s-a întâmplat. Pentru că eu sunt antrenor de meserie, nu sunt unul care vorbește din tribună. Aici e nevoie de o mână de fier care să-i adune pe jucători și să facă o echipă, pentru că există talente acolo”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FCSB își va putea lua revanșa în fața lui Silkeborg, joi, pe Arena Națională, de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit pe PRO ARENA și pe VOYO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies