FCSB CSKA 1948 Sofia Conference League

Surprize în echipa lui FCSB pentru meciul cu CSKA 1948 Sofia!

FCSB joacă astăzi contra lui CSKA 1948 Sofia, de la ora 20:30, în prima manșă din turul 2 preliminar al Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 19:08
Data actualizarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 19:50

Spre deosebire de meciul cu Dinamo (2-1), din ultima etapă, FCSB a făcut trei modificări în echipa de start. Au ieșit Alexandru Pantea, Damjan Djokovic și David Miculescu, iar în locul intră intră Ovidiu Popescu, Andrei Cordea și Andrea Compagno.

Surprize în echipa lui FCSB pentru meciul cu CSKA 1948 Sofia

Damjan Djokovic este suspendat, astfel că Alexandru Băluță a fost retras la mijlocul terenului. Printre titulari revin Andrea Compagno și Andrei Cordea, în timp ce Alexandru Pantea, lăudat în ultima vreme pentru evoluțiile sale, este doar rezervă.

Octavian Popescu, absent în primele două etape din cauza unei suspendări, este doar rezervă la Sofia.

Echipa de start a celor de la FCSB

  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic - Șut, Băluță, Olaru - Cordea, Compagno, Coman
  • Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Pantea, Radaslavescu
  • Antrenor: Elias Charalambous

CSKA 1948 Sofia a încheiat sezonul precedent pe locul trei cu 64 de puncte. După 35 de etape disputate în primul eșalon al Bulgariei, clubul a înregistrat 17 victorii, 13 rezulttate de egalitate și cinci înfrângeri.

De cealaltă parte, FCSB a terminat ediția 2022/23 a Superligii României pe locul doi cu 46 de puncte. După 10 etape disputate în play-off-ul campionatului, echipa lui Elias Charalambous a obținut cinci victorii, două remize și trei eșecuri.

În această fereastră de transferuri, bulgarii au adus la echipă 11 jucători și au promovat doi juniori de la echipa a doua. FCSB, în schimb, a realizat doar patru mutări în perioada curentă de mercato.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!