VIDEO Răspunsul lui Petrescu pentru contestatari: "În ultimii cinci ani singura echipă din România care a făcut ceva a fost CFR"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 10:41
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 10:46

CFR Cluj a pierdut în deplasarea de la Randers, scor 1-2, și a rămas fără nicio șansă de calificare în primăvara europeană.

La conferința de presă pe care a susținut-o după meci, Dan Petrescu a declarat că formația sa ar fi putut obține un rezultat de egalitate.

În plus, tehnicianul campioanei României a oferit și un răspuns contestatarilor și a explicat că este nevoie de o strategie nouă la club pentru sezoanele viitoare.

”Știu că acum vor fi multe critici, dar să nu uităm că în ultimii cinci ani singura echipă din România care a făcut ceva a fost CFR. Naționala nu a făcut nimic, echipele de club zero, singura care a ținut steagul sus a fost CFR.

Asta e realitatea, anul ăsta nu a fost prea bun în Europa, trebuie să gândim o strategie învingătoare pentru sezoanele următoare!”, a declarat Petrescu la conferință. 

E clar că cei de la Randers au foarte mulți jucători de atac foarte buni, de asta sunt pe locul 3 în Danemarca. Cu puțin noroc, puteam scoate mai mult. Un egal ar fi fost bun pentru moral, nu pentru calificare”, a adăugat acesta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!