Conference League

Fotbalistul pe care-l "așteaptă" Dan Petrescu. "El nu prea s-a antrenat, lucrul acesta se vede"

CFR - Alkmaar e joi, de la 22:00, în direct pe Pro X și Voyo.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 19:34
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 19:41

CFR Cluj întâlneşte, joi, de la ora 22:00, în Gruia, formaţia AZ Alkmaar, într-o partidă contând pentru Grupa D a Europa Conference League. Partida e transmisă în direct de Pro X și Voyo.

Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a fost întrebat la conferința de presă de miercuri și de forma lui Denis Alibec, atacant care în ultima perioadă a jucat de la puțin spre foarte puțin din cauza accidentărilor. 

Dan Petrescu, "bilete" de răbdare pentru Alibec

"Alibec a fost accidentat foarte mult timp, în ultimul an nu ştiu dacă a jucat trei luni. În ultima lună şi jumătate mai mult nu s-a antrenat decât s-a antrenat şi e foarte greu să revină, mai ales ca atacant. El nu s-a prea antrenat şi lucrul acesta se vede în meciuri. 

Trebuie să avem răbdare pentru a-l vedea pe adevăratul Alibec. Acum nu este adevăratul Alibec. Dar nu el este vinovat, toată echipa este vinovată pentru meciul cu Rapid, trebuia să fac la pauză cinci schimbări. De fapt ar fi trebuit să schimb vreo 10 jucători la pauză", a declarat Dan Petrescu.

În etapa trecută de campionat, CFR Cluj s-a înclinat în fața formației Rapid, scor 0-2, la Mioveni, după două goluri înscrise de Adrian Bălan.

Modifică setările cookies