Rares Ilie Conference League Nice Conference League

Ce se întâmplă cu Rareș Ilie, înaintea confruntării din Conference League dintre Nice și Slovacko

Nice continuă aventura în Conference League, cu un nou meci în grupe, împotriva celor de la Slovacko.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 14:02
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 14:13

Absent la ultimele partide din cauza unei accidentări, Rareș Ilie a revenit în lot pentru confruntarea din competiția europeană. Jurnaliștii de la "Le Figaro" au anunțat că mijlocașul român a fost inclus în lotul de 22 de jucători pentru meciul din deplasare, din Cehia. 

După primele două meciuri disputate în grupele Conference League, Nice se află pe locul doi, cu 2 puncte, în timp ce Slovacko este pe locul patru, cu un singur punct.

Rareș Ilie, despre dificultatea de a juca în campionatul Franței 

Fotbalistul de 19 ani a jucat deja în 4 meciuri din campionatul Franței și susține că intensitatea este la o cotă superioară față de Superligă. Totodată, românul a vorbit și despre duelurile tari din Ligue 1. 

"Sunt diferențe mari față de România la nivel de condiții, antrenamente, meciuri, nutriție, refacere. Cea mai puternică e însă schimbarea de ritm. Jucam și în țară din trei în trei zile, dar aici e vorba și despre intensitate. E dificil și fizic, și psihic. Trebuie să fii foarte atent la refacere, la odihnă. Mă simt însă mult mai bine decât la început. M-am obișnuit.

Mai rămâi cu o durere, cu o vânătaie, dar nimeni nu se plânge. Te adaptezi. Și a mai fost faptul că, la început, ești singur printre oameni pe care nu-i cunoști. E normal să nu te simți în largul tău imediat. Dar totul e OK", a declarat Rareș Ilie pentru PlaySport. 

Modifică setările cookies