VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonț, dezgustat de gestul din finala Conference League: „Stați acasă la voi, în curtea voastră!”

Minutul 33 din petrecut în finala UEFA Conference League, dinte Fiorentina și West Ham, i-a lăsat un gust amar lui Bogdan Lobonț.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2023, 08:40
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2023, 08:40

West Ham a câștigat trofeul UEFA Conference League, în direct pe PRO ARENA și VOYO. „Ciocănarii” au învins-o în finală pe Fiorentina, 2-1, golul victoriei fiind marcat de Jarrod Bowen (26 ani) în minutul 90. În timp ce celelalte două reușite le-au aparținut lui Said Benrahma (27 ani) și Giacomo Bonaventura (33 ani), în minutele 62 și 67. 

Bogdan Lobonț, dezgustat de gestul fanilor lui West Ham 

În minutul 33, spectacolul a fost umbrit de gestul fanilor englezi, care au început să arunce cu pahare și obiecte contondente, inclusiv o țigară electronică, pe care a cules-o arbitrul Carlos del Cerro Grande. 

În toată această avalanșă de obiecte aruncate, Cristiano Biraghi (30 ani) a fost lovit cu un pahar în cap și a început să sângereze abundent. Rana a fost destul de adâncă, iar fundașul stânga a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a putea continua partida. 

Imaginile i-au lăsat lui Bogdan Lobonț (45 ani) un gust neplăcut și au declanșat un manifest împotriva comportamentului necivilizat pe stadion din partea fostului internațional român. Mai mult, acesta și-a amintit că inclusiv la finala Europa League, unde a fost prezent la meci, dintre AS Roma și Sevilla, a asistat la niște momente tensionate.

„M-a surprins neplăcut, sincer da. Pe bune dreptate au fost comentarii negative. Vii la un meci de fotbal, trebuie să te bucuri de spectacol. Dacă vrei să arunci un pahar din tribună stai acasă la tine în grădină, la tine în curte și aruncă câte pahare vrei. Dacă ai venit să vezi un spectacol de asemenea gen, comportă-te ca atare. 

Săptămâna trecută la Budapesta. Erau suporterii Romei, am stat acolo în sectorul lor, la familie, erau lângă noi 3-4 care s-au luat la harță. De ce ați mai venit dacă vă certați și vreți să vă luați la harță? Stați bine acasă la voi, în curtea voastră. Acum veniți pe stadion, mai cheltuiți și bani până la Budapesta, vă certați la Budapesta. Așa și ei, sunt lucruri regretabile care nu trebuie să fie pe un stadion sau pe un teren de fotbal”, a declarat Bogdan Lobonț, în direct la PRO ARENA. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!