Luis Enrique Spania CM 2022

„Dacă știam probabil făceam infarct!” Reacție virală a lui Luis Enrique în momentul în care a aflat că Spania a fost eliminată trei minute de la Mondial 

Japonia a câștigat meciul cu Spania din ultima rundă a grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar, scor 2-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 08:56
Data actualizarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 08:57

Japonezii au reușit să producă „șocul” turneului de până acum, eliminând Germania încă din faza grupelor, după ce s-au impus atât cu nemții cât și cu Spania, 2-1 fiind scorul din ambele partide. În timpul desfășurării partidelor, la un moment dat, când Japonia se afla în avantaj cu Spania, Costa Rica a reușit să treacă pe locul al doilea în clasament datorită autogolului lui Neuer. 

La acel moment, atât Germania cât și Spania erau eliminate, însă „bucuria” costaricanilor a ținut puțin, cu Havertz marcând golul egalizator și trimițând-o pe Spania din nou pe poziția a doua. Luis Enrique a vorbit la finalul meciului cu niponii, dezvăluind că nu a știut în niciun minut de faptul că echipa sa s-a aflat pe loc de eliminare. 

„Am fost trei minute eliminați? Nu am aflat așa ceva. Dacă știam probabil aș fi făcut infarct”, a recunoscut Luis Enrique conform sport.es

Luis Enrique: „Nu sărbătoresc înfrângerile!” 

Totodată, selecționerul Spaniei a analizat partida, arătându-se nemulțumit de jocul făcut de echipa sa în anumite momente: „În a doua repriză, dacă ajungeau să aibă nevoie de încă două goluri, ne-ar fi dat încă două. Nu sărbătoresc înfrângerile. Se schimbă cadrele, nu am nimic de sărbătorit. 

Au fost cinci minute de lipsă de control și zece de panică. Acesta este un Mondial și când Japonia nu a avut nimic de pierdut a dat totul și zburau ca avioanele.

Nu e nimic de sărbătorit, însă asta ar trebui să ne fie avertisment pentru că se mai poate întâmpla asta. Dacă trecem în avantaj, Marocul va risca din nou și se poate întâmpla asta”.

Cum a comentat Luis Enrique faza controversată din meciul cu Japonia

În ceea ce privește faza controversată din meci de la golul al doilea al japonezilor, validat cu ajutorul VAR, Luis Enrique a comentat tranșant. 

„Am văzut o poză și trebuie să fie trucată sau manipulată...însă maximum de respect. Am observat că se întâmplă ceva ciudat când se întârzia atât decizia de la VAR”, a spus tehnicianul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!