VIDEO EXCLUSIV Verdict dur pentru România în drumul spre Campionatul European din 2024: „Nu avem nicio șansă! Edi Iordănescu a venit tulburat!”

Elveția a pierdut meciul cu Brazilia, 1-0, din runda a doua a Grupei G, de la Campionatul Mondial din Qatar.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 10:50
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 10:55

Brazilia a câștigat al doilea meci din Grupa G, 1-0 cu Elveția, grație golului înscrie de Casemiro (30 ani), în minutul 83. Însă elevii lui Tite (61 ani) au avut viață grea cu adversara României din preliminariile Campionatului European din 2024.

 

Dumitru Dragomir, sceptic cu privire la șansele României de a o devansa le Elveția 

Văzând cum au evoluat elvețienii cu Brazilia, Dumitru Dragomir (76 ani) nu-i acordă nicio șansă României în fața echipei care a eliminat-o pe Franța, încă din optimi, la EURO 2020.

„Bună Elveția. Nu avem nicio șansă. Au jucători de mare valoare. Ăsta e barometrul fotbalului la această ora. Unde joacă valorile noastre și unde joacă valorile lor? Asta trebuie să pui în balanță. La noi, cel mai bun jucător român joacă în China (n.r. Nicolae Stanciu), iar ei au 6 jucători la primele 20 de echipe ale lumii”, a declarat Dumitru Dragomit la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.  

La meci a fost prezent și Edward Iordănescu (44 ani), alături de Răzvan Burleanu (38 ani), care a fost imortalizat alături de Roberto Carlos (49 ani), George Weah (56 ani), Kaka (40 ani), Cafu (52 ani) și Diego Simeone (52 ani). Numai că fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că selecționerul a plecat cu un gust amar, după ce a văzut la ce nivel evoluează Elveția.  

„Faptul că s-a dus să vadă... e să ia ceva nou, să vadă cum joacă echipa Elveției. Dar eu cred că a venit dezamăgit, a venit tulburat după ce i-a văzut pe elvețieni cum joacă. Puteam chiar să și câștige la un moment dat, dacă nu au avut niște acțiuni incredibile. Au 4-5 jucători de primele ehipe ale Europei”, a mai spus Dumitru Dragomir. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!