Campionatul Mondial din Qatar nationala Braziliei Ronaldo CM 2022

Un puști de 12 ani, exmatriculat din școală după ce a sărbătorit victoria Angliei în fața Iranului, cu o tunsoare marca Ronaldo

Probleme pentru un puști de 12 ani din Anglia care nu a ales cel mai inspirat mod de a sărbători victoria naționalei țării sale în partida cu Iran, scor 6-2.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 14:40
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 15:10

Alfie Ransom, în vârstă de 12 ani, exmatriculat din școală după ce a copiat legendara tunsoare a lui Ronaldo la Cupa Mondială. Puștiul a dorit să-și facă această tusoare, iar mama sa a cedat presiunilor după victoria entuziasmantă a Angliei în fața Iranului, scor 6-2.

Tunsoarea lui Alfie Ransom, inspirată de Ronaldo nu a fost pe placul celor de la Sirius West Academy. Puștiul de 12 fiind trimis acasă pentru încălcarea regulamentului școlii.

„În zilele acestea școlile ne învață cum să acceptăm oamenii așa cum sunt și să-i încurajăm să fie ei înșiși. Ronaldo este unul dintre jucătorii preferați ai fiului meu, iar acum se dispută Cupa Mondială. Și când eram eu copil, la fel, ne inspiram de la vedetele pop, celebritățile.

Prietenii lui chiar au apreciat tunsoarea și asta l-a făcut fericit și încrezător. Îi clase școala la care merge și vrea să revină, însă nu este lăsat”, a spus mama copilului, potrivit sportBIBLE.

Ce prevăd regulamentele școlii în care învață Alfie Ransom

„E obligatoriu ca tunsorile să fie potrivite pentru viața academică. Nu ar trebui să existe tunsori extreme, cum ar fi imitarea unui mohican, linii de „tramvai” sau o culoare nenaturală a părului”, se arată în regulamentul școlii Sirius West.

Modifică setările cookies