Richarlison Cupa Mondiala din Qatar CM 2022

GALERIE FOTO Richarlison, starul Braziliei, a fost cerut în căsătorie de o fană de 17 ani. Cum a reacționat fotbalistul la propunerea fetei

Atacantul lui Tottenham, Richarlison, are o nouă admiratoare după meciul cu Serbia, la Cupa Mondială din Qatar, unde a marcat două goluri. Fotbalistul a fost ridicat în slăvi de o tânără influencer de 17 ani, care a spus pe rețelele sociale că se va căsători cu acesta.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 16:10
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 11:08

"Richarlison este atât de mult genul meu, mă voi căsători cu Richarlison. Omule, am de gând să pun poza lui pe perete. O să pun poza cu el dansând. Îl iubesc", a spus influencerul pe rețelele sociale, în timpul meciului Braziliei cu Serbia.

Reacția starului Braziliei, la postarea făcută de tânăra pe nume Cat Dantas, a fost una neașteptată. Jucătorul i-a dat follow pe Instagram, lucru ce a bucurat-o nespus pe fana de 17 ani, care a ținut să-i mulțumească.

“Dumnezeu, Richarlison mi-a dat follow. Mulțumesc".

Spre norocul fetei, Richarlison tocmai se despărțise de iubita sa, influencerul Sandri Oliveira, înainte de a zbura spre Qatar, așa că propunerea ei vine la momentul potrivit. În ciuda despărțirii, nici Sandri nu a rămas indiferentă în fața golurilor marcate de fotbalistul brazilian, aceasta scriind pe rețelele sociale următorul mesaj:

"Știam că va urma (n.r golul). Am pielea de găină".

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!