Anglia - Franta Cupa Mondiala din Qatar CM 2022

Prețul biletelor pentru meciul Anglia - Franța a ajuns să fie de 28 ori mai mare decât cel inițial. Pentru cât se vinde acum unul

Suporterii care vor să obțină bilete de ultim moment la meciul Anglia - Franța, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, vor trebui să scoată din buzunar suma uluitoare de 5.000 de lire sterline pentru locuri la categoria 2.
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 17:28
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 17:28

Bilele pentru meciul Anglia - Franța de la Cupa Mondială din Qatar au fost scoase la vânzare pentru un preț de 28 mai mare decât cel inițial. 

Anglia se pregătește pentru o confruntare de proporții împotriva campioanei mondiale din 2018, sâmbătă seara. Jucătorii lui Gareth Southgate și-au asigurat locul în sferturi după o victorie de 3-0 în fața campioanei Africii, Senegal, în optimi.

Însă, pentru a vedea acest meci direct din tribune, fanii The Three Lions vor trebui să scoată din buzunar o sumă exorbitantă. În mod normal, un bilet la categoria 2 este 175 de lire sterline, însă succesul Angliei la Cupa Mondială i-a determinat pe unii oameni să încerce să facă un ban rapid, prin vinderea biletelor la un preț exagerat.

Astfel, o serie de bilete au fost scoase la vânzare pe site-urile de resale, ajungând la 5.000 de lire sterline pentru 2 bilete la categoria menționată mai sus.

Nu mai puțin de 9.500 de fani ai Angliei vor merge pe stadionul Al Bayt în weekend, pentru a vedea cum echipa lui Southgate va încercă să repete succesul din 2018, asigurându-și locul în semifinale.

Gary Neville: "Jocurile astea apar o dată sau de două ori în viață"

Fostul internațional englez, Gary Neville, a vorbit despre Anglia - Franța, evidențiind faptul că o partidă de asemenea anvergură nu se poate vedea prea des într-o viață de om.

"E un joc cât o viață de om sâmbătă. Dacă mă gândesc la cariera mea, evoluam în jocuri ca ăsta la Euro 1996, 2004 sau 2006 împotriva Portugaliei. 

Jocurile astea apar o dată sau de două ori în viață. Anglia vs Franța într-o sâmbătă seară în sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

Nu vor veni în viața ta prea mult. Sunt momente bune de tot. Abia aștept să înceapă", a spus Gary Neville, într-un interviu pentru publicația Sky Sports.

Sursă foto: Getty

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!