Marta Barczok Cupa Mondiala din Qatar fete sexy CM 2022

GALERIE FOTO O tânără din Polonia face ravagii cu ținutele purtate la meciurile de fotbal. Marta Barczok a transformat stadionul în podium

Marta Barczok, un model din Polonia, desemnată "Miss Cupa Mondială", face ravagii pe rețelele sociale, datoriță ținutelor purtate la meciuri.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 23:28
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 23:20
  • Deși nu-și va susține preferații anul acesta la Cupa Mondială din Qatar, din cauza situației drepturilor omului din această țară, tânăra a dezvăluit pentru TheSun cine este jucătorul ei preferat.

Influencerul polonez a participat la mai multe turnee de fotbal în trecut, printre care Euro 2016, 2020 și Cupa Mondială din 2018, unde a impresionat întotdeauna cu aparițiile sale sexy.

Iar pe contul său de Instagram, unde are peste 500.000 de urmăritori, Marta publică frecvent fotografii de pe stadionul de fotbal, uimindu-și fanii cu ținutele sale senzuale și mulate.

Deși anul acesta nu va fi prezenta în Qatar, tânăra din Polonia urmărește meciurile echipei care participă la Cupa Mondială și chiar a declarat pentru TheSun cine este jucătorul ei preferat.

Aceasta a preconizat că Anglia va ajunge în primele patru echipe clasate și a mărturisit că fotbalistul ei preferat de la Three Lions este Harry Kane.

 "Cred că Anglia va fi ajunge în primele patru, aveți o echipă foarte bună și, bineînțeles, joacă Harry Kane, care, în opinia mea, este unul dintre cei mai buni atacanți din lume. Îl urmăresc în direct în timpul meciurilor lui Tottenham, susțin Spurs și merg la majoritatea meciurilor jucate "acasă".

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!