Franta Campionatul Mondial din Qatar Karim Benzema CM 2022

Motivul ireal care a dus la ruptura din vestiarul Franței la Mondialul din Qatar: „Domnul Griezmann era nemulțumit!”

Karim Benzema și-a anunțat retragerea din naționala Franței la doar o zi distanță de la finala pierdută de „cocoșii galici” în fața Argentinei, scor 3-3 (4-2 d.l.d.).

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 08:59
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 10:10

Nevoit să părăsească Qatarul din cauza unei accidentări la piciorul stâng, Karim Benzema ar fi putut reveni în lotul Franței pentru meciurile din fazele eliminatorii, deoarece Didier Deschamps nu a convocat niciun alt jucător în locul său.

Totuși, starul lui Real Madrid nu a mai revenit în Qatar iar motivul, potrivit jurnalistului Romain Molina, citat de către AS, este unul ireal: Griezmann ar fi fost nemulțumit de faptul că se vorbește prea mult în social media despre revenirea lui Benzema la națională.

De ce n-a revenit Benzema în Qatar

„Au fost discuții între Deshamps, Griezmann, Lloris si Pogba. Iar cu privire la revenirea lui Benzema, cei 4 nu au spus nici da, nici nu. 

Dar în realitate, cei patru erau foarte mulțumiți că Franța a câștigat Mondialul în 2018, iar atunci s-a format un grup unit, fără Benzema. Acești băieți nu spuneau că Benzema e un tip rău. Nu. Griezmann și Pogba erau îngrijorați din cauza la ce se discuta pe internet. Era o problemă pentru Griezmann, pentru că lumea punea foarte mult accent pe prezența lui Benzema.

Chiar a fost o reunire în cadrul Federației, în care s-a făcut o analiză a mesajelor de pe Twitter. Domnul Griezmann nu era mulțumit pentru că nu era foarte vizibil pe rețelele sociale”, a spus Romain Molina, citat de as.com.

Karim Benzema a ratat şi precedenta ediţiei a Cupei Mondiale, desfăşurată în 2018 în Rusia, unde Les Bleus au cucerit titlul mondial, după ce a fost exclus din echipa naţională în urma scandalului "Sextape".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!