Leo Messi Argentina CM 2022

Messi, luat peste picior înainte de Cupa Mondială: ”E ca un bunic. E posibil să fie lăsat pe bancă”

Leo Messi (34 de ani) nu a avut evoluțiile așteptate în acest sezon la PSG, dar fanii argentinieni speră în continuare că acesta va aduce Cupa Mondială pentru țara sa, după ce a câștigat și Copa America.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 23:38
Data actualizarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 23:41

Antoni Piechniczek, fostul selecționer al Poloniei la Campionatul Mondial din 1982, crede că forma modestă a lui Messi din acest sezon l-ar putea trece pe bancă la Campionatul Mondial din Qatar. ”Este ca un bunic”, a spus polonezul.

Leo Messi, luat peste picior înainte de Cupa Mondială

"Să fim sinceri, Messi este acum ca un bunic. Nu mai este jucătorul care era acum câțiva ani și rămâne de văzut ce rol va juca la Campionatul Mondial. E posibil să fie lăsat pe bancă, dat fiind nivelul său actual.

Ar putea juca un rol asemănător cu cel al lui Zlatan Ibrahimovic la naționala Suediei. Ar putea juca 15-20 de minute, venind de din postura de rezervă. Ar putea să facă un turneu final senzațional, nu exclud asta.

Există și surprize. Dar, vâzând ce arată la PSG, nu mai este același Messi care era înainte", a spus Antoni Piechniczek, potrivit Marca.

La Cupa Mondială, Argentina face parte din Grupa C, alături de Mexic, Polonia și Arabia Saudită. Dacă vor câștiga grupa, ”pumele” se vor duela în optimi cu locul doi din Grupa D, din care fac parte, până acum, Franța, Damerca și Tunisia. Ar urma să completeze grupa Peru, Australia sau Emiratele Arabe Unite.

Programul de la Campionatul Mondial din 2022, din Qatar:

Faza grupelor: 21 noiembrie - 2 decembrie

Optimile de finală: 3-6 decembrie

Sferturile de finală - 9-10 decembrie

Semifinalele: 13-14 decembrie

Finala mică: 17 decembrie

Finala: 18 decembrie

Modifică setările cookies