CM 2022

Guti a șters pe jos cu Joan Laporta. Ce l-a scos din sărite pe fostul jucător de la Real Madrid

În vârstă de 46 de ani, fostul mijlocaș ofensiv cu 13 meciuri în naționala Spaniei e acum analist sportiv. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 18:44
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 18:56

Considerat unul dintre cei mai buni pasatori din istoria fotbalului spaniol, Guti a devenit analist sportiv la DAZN după ce într-un timp intenționa să devină antrenor. 

Fotbalist exponențial pentru Real Madrid (46 de goluri în 387 de partide), fostul mijlocaș ofensiv care s-a retras în 2011 de la Beșilktaș a comentat, potrivit Football Espana, o declarație a președintelui de la FC Barcelona, Joan Laporta. 

Oficialul grupării catalane a declarat recent că jocul Spaniei la Campionatul Mondial din Qatar i se datorează și nucleului de la FC Barcelona, convocat de Luis Enrique, fost jucător atât la gruparea de pe Camp Nou, dar și la Real Madrid. 

Laporta a mai spus că faptul că Barcelona e reprezentată de 17 jucători la Cupa Mondială e dovada clară a valorii și a muncii lui Xavi Hernandez pe banca formației de pe Camp Nou. 

„Discursul lui mă plictisește! Chiar și la Cupa Mondială când se vorbește despre echipele naționale, el trebuie să fie acolo. Nu are sens în această dorință a lui de ieși în față!", a spus Guti.

"Lăsați-l să se concentreze pe Barca să câștige un titlu anul acesta și să lase echipa Spaniei în pace", a mai spus Guti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!