Domagoj Vida Croatia Cupa Mondiala din Qatar CM 2022

GALERIE FOTO Domagoj Vida se iubește cu Miss Croația. Ivana Vida atrage atenția la Cupa Mondială din Qatar

Croația are o multitudine de jucători de renume în lotul pentru Cupa Mondială, dar niciunul nu este la fel de interesant că fundașul Domagoj Vida, care impresionează cu look-ul său de rockstar și soția superba, care a câștigat titlul de Miss Croația, în 2014.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 20:47
Data actualizarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 20:41

Fundașul Croatiei, Domagoj Vida este susținut la Cupa Mondială de cel mai mare fan al său, soția să, Ivana Vida. Cei doi s-au cunoscut în 2013, într-un club din Zagreb, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care a dus și la nașterea unui băiețel, în 2015.

Nelipsita de la meciurile lui Domagoj Vida , Ivana Vida, desemnată Miss Croația în 2014, atrage mereu atenția datorita frumuseții sale, iar acest lucru se vă întâmplă cu siguranță și la Cupa Mondială din Qatar.

Ivana a fost alături de Vida de-a lungul diferitelor schimbări petrecute în cariera să de fotbalist, precum trecerea de la Croația la Ucraina, după care la Turcia și în final la Grecia, unde joacă acum pentru AEK Atena.

Cine este Domagoj Vida

Domagoj Vida este un fotbalist croat care evoluează ca fundaș la clubul AEK Atena din Superliga Greciei și la echipa națională a Croației. Și-a început cariera la clubul de fotbal Osijek, fiind inclus în grupa de  seniori în sezonul 2006-2007, la vârsta de 17 ani, când a jucat 12 meciuri.

Pe 9 noiembrie 2022, a fost numit în lotul final de 26 de jucători al Croației pentru Cupa Mondială din Qâtar, iar pe 16 noiembrie 2022, a jucat cel de-al 100-lea meci pentru Croația, într-un meci amical împotriva Arabiei Saudite.

Sursă foto: Instagram, Getty

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!