Cum i-a schimbat Rihanna viața unei tinere care a participat la Cupa Mondială din 2014. Femeia e acum "bogată"

Cupa Mondiala rihanna CM 2022
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 16:50
Data actualizarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 16:50

O fană a Cupei Mondiale a devenit celebră după ce a apărut într-o poză la turneul din 2014 din Brazilia, care a fost postată ulterior pe Twitter de către Rihanna.

Rihanna i-a schimbat viața unei fane de la Cupa Mondială, după ce a distribuit pe Twitter o fotogafie cu tânăra surprinsă la Cupa Mondială din 2014, în care o cataloga drept o "columbiană drăguță".

Cântăreață de muzica pop a fost foarte implicată în turneul din 2014 din Brazilia. Aceasta a participat la mai multe meciuri și a făcut constant postări pe Twitter legate de modul în care s-au desfășurat jocurile. Una dintre postările ei a fost un scurt clip cu o suporteră a Columbiei care fusese surprinsă de camerele de filmat. La acea vreme exista obiceiul de a îndrepta camerele de luat vederi către fanii din tribune, cu scopul de a surprinde "o femeie frumoasă".

Femeia respectivă era Natalia Betancourt, în vârstă de 34 de ani, care a rămas flatată de gestul Rihannei: "Mă lasă fără cuvinte faptul că o femeie pe care o admir atât de mult a pus asta!!!".

Atât a fost de-ajuns pentru ca femeia să devină o celebritate în țara sa natală. Natalia a apărut pe coperțile mai multor reviste și chiar a participat la versiunea columbiană a emisiunii "Dancing with the Stars".

Într-un interviu cu BBC, aceasta a declarat: "Nu mă așteptam ca aparatele de fotografiat să facă zoom pe mine. Și, bineînțeles, nu aveam nicio idee despre cum evolua totul de aici. A fost un moment amuzant, dar am crezut că asta a fost tot. Câteva secunde de faimă și o interacțiune frumoasă pe Twitter cu un star pop pe care îl admir. Acea imagine mi-a deschis ușile către mass-media. Nu avusesem nimic de-a face cu această lume înainte, dețineam o companie de materiale de construcții împreună cu prietenul meu."

Opt ani mai târziu, Betancourt are 1,1 milioane de urmăritori pe Instagram, după ce a reușit să se impună în industria modellingului. Și totul se datorează momentului de la Cupa Mondială din 2014.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!