CM 2022

GALERIE FOTO Cum arată acum Balotelli, la revenirea în naționala Italiei. Dieta la care a apelat Super Mario

Mario Balotelli (31 de ani) a revenit în naționala Italiei la aproape trei ani și jumătate de la ultimul meci pentru Squadra Azzurra.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 10:52
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 10:57

Cu prestații foarte bune în Turcia, la Adana Demirspor, unde a marcat nouă goluri și a oferit cinci pase decisive în cele 21 de meciuri din acest sezon, Mario Balotelli l-a convins pe Roberto Mancini că merită o nouă șansă la echipa națională.

Cum arată acum Balotelli, la revenirea în naționala Italiei

Mancini a decis să îl cheme pe "Super Mario" în stagiul de pregătire efectuat de naționala Italiei la Florența, în aceste zile, alături de alți 34 de jucători. Antrenorul care a mai lucrat cu Balotelli la Manchester City și Inter ar fi fost impresionat și de condiția fizică a atacantului, care pare că și-a schimbat stilul de viață în ultima perioadă, subliniază Gazzetta Dello Sport.

Dacă Balotelli în trecut întâmpina des probleme cu greutate, Vincenzo Montella, antrenorul italian de la Adana Demirspor, "a avut grijă de atacant în Turcia, iar fotbalistul pare că nu mai are dificultăți". Secretul? O dietă mediteraneană, scriu italienii.

"Balotelli se antrenează încontinuu, inclusiv atunci când este în Italia, pentru a nu pierde tonusul din ultimele luni. În ultimele zile a lucrat alături de antrenorul personal Stefano Basetti, care l-a pregătit pentru cantonamentul naționalei", informează Gazzetta dello Sport.

Balotelli speră că îl va convinge pe Roberto Mancini să îl convoace și la barajul pentru calificarea la CM 2022. Italia va întâlni Macedonia de Nord, pe 24 martie, iar în finala play-off-ului poate da peste Portugalia sau Turcia.

  • 36 de meciuri și 14 goluri a strâns Balotelli la naționala Italiei
  • 7 septembrie 2018 este data la care Mario Balotelli a jucat ultima oară pentru Italia - vs. Polonia, 1-1, în Liga Națiunilor
Modifică setările cookies