Campionatul Mondial din Qatar bere Campionatul Mondial 2022 CM 2022

Berea la Campionatul Mondial din Qatar va fi un lux! Suma exorbitantă pe care trebuie să o plătească suporterii

Suporterii vor avea la dispoziție un singur tip de bere pe stadioanele unde se vor desfășura meciurile Campionatului Mondial din Qatar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 11:59
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 11:59

Campionatul Mondial din Qatar va debuta duminică, 20 noiembrie, cu meciul dintre țara gazdă și Ecuador, LIVE TEXT de la 18:00 pe www.sport.ro

Un singur tip de bere pe stadioanele din Qatar 

Suporterii care vor călători în Qatar vor trebui să scoată din buzunat 12 lire, aproximativ 68 lei, pentru un pahar de bere de 500 ml. Fanii nu au nici măcar de ales, vor alea la dispoziție un singur sortiment, Budweiser, sponsorul oficial al Campionatului Mondial 2022, și vor putea cumpăra doar 4 beri/comandă, potrivit dailymail.com

La auzul acestor prețuri, internauții au devenit ironici cu organizatorii Campionatului Mondial din Qatar și i-au acuzat că pe lângă prețul piperat, oferă și o băutură de proastă calitate. 

Dacă îți premiți să mergi în Qatar, 12 lire pentru o bere nu trebuie să fie o problemă. 

Adevărata problemă este că este Budweiser, cea mai proastă bere pe care o poți primi.

 

Nu știam că acest Campionat Mondial se desfășoară în Londra!

 

Cupa Mondială din Qatar. 'Cadoul' perfect pentru fotbal”, sunt unele dintre comentariile internauților după ce au aflat cât va costa o bere. 

Rod Stewart a refuzat o sumă uriașă pentru a cânta la Mondialul din Qatar

„Mi s-au oferit o mulţime de bani, peste un milion de dolari, să cânt acolo. Asta a fost acum 15 luni”, a declarat cântăreţul pentru The Times. El precizează că a refuzat: „Nu era ce trebuia”.

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa Dua Lipa a anunţat că nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din 2022. „Nu o voi face şi nu am avut niciodată negocieri pentru asta”, a scris vedeta pe Instagram.

Cauza acestor refuzuri: multiplele încălcări ale drepturilor omului în Qatar, în special în ceea ce priveşte femeile, persoanele LGBT sau migranţii care lucrează la construcţia de stadioane.

„Aştept cu nerăbdare să vizitez Qatar când îşi va îndeplini toate promisiunile în materie de drepturile omului pe care le-a făcut, aşa cum a câştigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială”, a spus cântăreaţa.

Modifică setările cookies