Hansi Flick antrenor germania Cupa Mondiala CM 2022

OFICIAL Antrenor pentru Germania. Federația a decis miercuri 

Nemții au capotat rușinos la CM 2022. Exact ca acum patru ani, la ediția din Rusia, selecționata lui Manuel Neuer n-a trecut de grupe. Germania a luat titlul mondial în 2014, după 1-0 în finala cu Argentina.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 21:04
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 21:15

Cupa Mondială a ajuns la faza sferturilor de finală, fază în care nu a mai ajuns și una dintre favoritele la trofeu, Spania, eliminată de Maroc în optimi, după loviturile de departajare. 

Antrenor pentru Germania. Hansi Flick până în 2024

Selecţionerul echipei naţionale a Germaniei, Hans-Dieter Flick, a fost confirmat miercuri în funcţie, în ciuda eliminării selecţionatei încă din faza grupelor la Cupa Mondială din Qatar.

Hans-Dieter Flick va conduce naţionala Germaniei până după turneul final al Campionatului European de fotbal din anul 2024, competiţie care va fi găzduită chiar de Germania.

Anunţul a fost făcut de Bernd Neuendorf într-un comunicat de presă dat publicităţii după o întâlnire pe care au avut-o cei doi:

”Suntem convinşi de faptul că ediţia din anul 2024 a Campionatului European reprezintă o mare oportunitate pentru fotbalul din Germania. Avem deplinăc încredere în Hansi Flick pentru a face faţă acestei provocări”, se precizează în comunicat.

SFERTURI DE FINALĂ

Vineri 9 decembrie

Croaţia - Brazilia (Education City Stadium - Doha, 17:00)

Olanda - Argentina (Lusail Stadium - Al Daayen, 21:00)

 

Sâmbătă 10 decembrie

Maroc - Portugalia (Al Thumama Stadium - Doha, 17:00)

Anglia - Franţa (Al Bayt Stadium - Al Khor, 21:00)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!