VEDETA a fost IZOLATA! Momentul in care lui Diego Costa ii pare rau ca a schimbat nationala:

VEDETA a fost IZOLATA! Momentul in care lui Diego Costa ii pare rau ca a schimbat nationala:

Costa joaca pentru Spania, in timp ce nationala tarii in care s-a nascut - Brazilia - e intre favorite la castigarea CM.

Costa a ales sa imbrace tricoul nationalei Spaniei la acest Mondial. Star la Atletico Madrid, brazilianul a prins doua meciuri amicale pentru Brazilia, insa in 2013 a primit oferta sa joace in partide oficiale pentru Spania.

A spus 'DA', iar acum a facut parte din echipa ibericilor, care s-a facut de ras la CM: campioana mondiala 'la zi', Spania a pierdut cu 1-7, la general, primele doua partide din grupa si nu mai are sanse de calificare in optimi.

IZOLAT

"Cu rezultatele care au fost, e usor sa spui ca Diego Costa n-a functionat. Spania era obisnuita sa joace intr-un anumit ritm si o anumita viteza a jocului, pe cand Costa are alte caracteristici. Daca nu profiti de viteza si calitatile sale, il izolezi.

Lui ii place sa exploateze spatiile, sa atace in adancime si sa apara la finalizare. Dar Spania pune accent pe jocul de grup... Jucand astfel, Spania nu l-a putut pune in valoare pe Costa", a spus antrenorul sau de la Atletico, Diego Simeone, pentru cei de la Goal.com.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies