panini CM 2014

Un copil si-a cumparat un pachet cu abtibilde Panini pentru Campionatul Mondial. Ce a gasit i-a speriat parintii

Milioane de fani din intreaga lume incearca sa-si umple albumul cu pozele jucatorilor care vor fi prezenti la Campionatul Mondial din Brazilia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 18:44
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 18:48

 

Surpriza din pachet

Guilherme Amarelo, un baiat de 4 ani din Brazilia, a avut o surpriza neplacuta in momentul in care a deschis un pachet ce continea 10 abtibilde Panini cu jucatori prezenti la CM din Brazilia. In interiorul pachetelului a gasit un bucatica dintr-un animal mort!

Tatal copilului le-a povestit celor de la UOL: "Am crezut ca este ceva diferit printre abtibilde, dar era un animal mort. Din moment ce am presupus ca nu e ceva normal, am facut cateva poze cu pachetelul si m-am adresat catre cei de la Panini"

Panini a reactionat imediat cu un comunicat oficial: "Productia este automata complet, fiind verificate in doua randuri fiecare plic, fiind respectate standardul de cea mai inalta calitate. Nu exista niciun caz de acest gen in istoria de 25 de ani a companiei in Brazilia, dar Panini va investiga posibilele cauze ale acestui incident, inclusiv de la cei care au pus la dispozitie pachetelul in cauza" spune compania fondata in Italia in 1961.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies