Terim, atacat dur inaintea meciului cu Romania: "A facut greseala vietii! Este ceva demn de lumea a 3-a!" De ce e criticat selectionerul Turciei:

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 16:37

	Terim, atacat dur inaintea meciului cu Romania: "A facut greseala vietii! Este ceva demn de lumea a 3-a!" De ce e criticat selectionerul Turciei:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Fostul arbitru international Ahmet Cakar a declarat ca tehnicianul echipei Galatasaray, Fatih Terim, a facut greseala vietii sale acceptand sa pregateasca si nationala Turciei.

"Terim a facut greseala vietii sale. Din aceasta afacere vor avea de pierdut si carisma lui Fatih Terim si parcursul de succes al echipei Galatasaray. La date foarte apropiate de meciurile echipei nationale are Galatasaray meciuri in Liga Campionilor. Nu se poate asa ceva. Este fix ceva demn de o tara de lumea a treia" a spus Cakar pentru Milliyet

El a precizat ca la conducerea tehnica a nationalei Turciei ar fi trebuit sa fie adus unul din fostii selectioneri Mustafa Denizli si senol Gunes. "Denizli, care are la fel de multa experienta si carisma ca Fatih Terim, sta acasa. Cel mai de succes antrenor al nationalei, Senol Gunes, este in aceeasi situatie. Sta acasa. Faptul ca Terim a fost dorit cu insistenta a fost o miscare dezagreabila" a adaugat Cakar.

Ahmet Cakar este cel care, la 21 martie, a declarat ca tragerea la sorti a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor a fost trucata, pentru a se evita o intalnire intre echipele FC Barcelona si Real Madrid. El a afirmat atunci ca bilele folosite la tragerea la sorti erau magnetizate pentru a vibra la momentul oportun si ca formatiile spaniole au fost favorizate pentru a nu se intalni cu alte doua echipe de top, Juventus Torino si Bayern Munchen.

Sursa: Mediafax

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT