CM 2014

Portarul Hondurasului a bifat doua recorduri aproape imposibil de batut in meciul cu Franta! Cum a intrat in istorie deja

Valladares este primul jucator ce isi da un autogol validat de tehnologia de linia portii.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Iunie 2014, 09:27
Data actualizarii: Luni 16 Iunie 2014, 21:24

Noel Valladares si-a bagat mingea in poarta in meciul disputat de Honduras in fata Frantei. Acesta a fost "invins" atat de mingea trimisa de Benzema in bara in prima faza, dar si de tehnologia de linia portii, care a semnalizat astfel primul gol de acest tip din istorie.

Nu doar asa a intrat Valladares in istorie, acesta devenind printre altele si cel mai batran jucator care si-a dat autogol la o Cupa Mondiala, batand recordul detinut in prezent de directorul sportiv al Barcelonei, Andoni Zubizarreta. Acesta si-a bagat mingea in poarta in meciul cu Nigeria, de la mondialul din 1998.

Valladares are 37 de ani, bifand astfel o cifra foarte inalta ce va fi intrecuta cu greu de un alt jucator, avand in vedere ca singurii jucatori care pot prinde lotul dupa 40 de ani sunt portarii, iar acestia si-au dat in total, cu tot cu cel de aseara, 3 autogoluri in istoria Cupei Mondiale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!