CM 2014

Peripetii la Mondial! Doi mexicani au devenit Chuck Norris si Van Damme dupa ce s-au trezit cu un hot in camera :)

Doi mexicani aflati in Brazilia, la turneul final al Campionatului Mondial, fac inconjurul internetului, dupa ce i-au aplicat o corectie zdravana unui hot care a intrat peste ei in camera.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Iunie 2014, 08:51
Data actualizarii: Vineri 13 Iunie 2014, 09:10

"Turistii care merg in Brazilia sunt sfatuiti sa fie atenti la zonele in care merg, sa evite cartierele marginase si sa nu umble singuri pe strada" - cam asa suna unul dintre nenumaratele mesaje de atentionare ale Ministerelor de Externe din tarile care participa la Mondial, pentru suporterii care merg in America de Sud in aceasta vara.

Cu toate acestea, putini sunt avertizati si asupra faptului ca s-ar putea trezi in camera cu un hot, chiar in timp ce dorm.

Asta au patit si doi mexicani, care au mers cateva mii de kilometri pentru a-i incuraja pe Chicharito si Raul Jimenez. Rafael Moia si Carlos Lee, pe numele lor, fac inconjurul internetului, dupa ce i-au aplicat o corectie serioasa unui brazilian care a vrut sa-i talhareasca.

Acestia s-au trezit in toiul noptii cu hotul in camera, acesta din urma fiind inarmat cu un cutit si aflat sub influenta substanelor stupefiante.

Cei doi nu s-au pierdut insa cu firea si au reactionat imediat, imobilizandu-l pe talhar, care a ajuns la spital dupa ce a avut de-a face cu cei doi.

"Dormeam si am auzit un zgomot, ca si cum cineva umbla la valizele noastre. Prima data am crezut ca e unul dintre prietenii nostri aflati la o petrecere, dar nu a raspuns cand l-am strigat. A trebuit sa ne aparam, pentru ca el avea un cutit la el. Se pare ca si-a ales camera gresita", au spus cei doi mexicani pentru UOL.

Modifică setările cookies