Notti Magiche, varianta adaptata :) Nationala care inainte de fiecare meci umple hotelul cu prostituate:

Notti Magiche, varianta adaptata :) Nationala care inainte de fiecare meci umple hotelul cu prostituate:

►Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

Jucatorii nationalei Coastei de Fildes au adus prostituate la hotel inaintea meciului amical cu Belgia, disputat in luna martie, a anuntat astazi saptamanalul local Abidjan Sports.

"Jucatorii ivorieni au adus prostituate in camerele de hotel de la Bruxelles, in seara zilei de 3 martie", a scris Abidjan Sports.

Saptamanalul african a publicat, sub anonimat, declaratia unui jucator din prima reprezentativa, care considera ca "echipa nationala a devenit un bordel".

"Si la New York, in august 2013, mai multi jucatori au apelat la prostituate inaintea meciului amical cu Mexic. Amenzile sunt inutile din moment ce astfel de actiuni continua. Cand jucam la Abidjan, situatia este si mai grava. Nu am nimic cu selectionerul Sabri Lamouchi, dar nu are autoritate asupra grupului", a mai spus internationalul ivorian.

De cealalta parte, federatia ivoriana a dezmintit aceste informatii. "La Bruxelles am fost cazati intr-un cartier de lux, aproape de sediul Uniunii Europene, intr-o zona securizata si unde sunt interzise astfel de practici", a afirmat Eric Kacou, directorul de comunicare al Federatiei Ivoriene de Fotbal.

Coasta de Fildes a terminat la egalitate amicalul cu Belgia, scor 2-2.

Sursa: Mediafax

Citeste si:Coasta de Fildes
VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul mare fotbalist Diego Maradona a murit în urma unui stop cardio-respirator
BRAT

Modifică setările cookies