FABULOS! A inceput Mondialul pe locul 24 si l-a terminat pe 6! Jucatorul care si-a marit cota cu 44%, costa acum 53,6mil €

FABULOS! A inceput Mondialul pe locul 24 si l-a terminat pe 6! Jucatorul care si-a marit cota cu 44%, costa acum 53,6mil €

Mario Balotelli a avut cea mai mare scadere a cotei dupa Mondial - cu 14% mai mica decat la startul turneului!

Firma braziliana de consultanta, Pluri, a publicat astazi un studiu cu care au calculat cotele jucatorilor de la Campionatul Mondial si cum s-a modificat dupa finalul turneului. Ei au luat in calcul 77 de criterii diferite precum varsta, disciplina, jocul in echipa si multe altele.

Messi ramane primul

James Rodriguez este jucatorul cu cel mai mare salt in ceea ce priveste cota sa - mijlocasul dorit de Real Madrid a inceput competitia pe locul 24 si l-a terminat pe 6! Cu 44% i-a crescut cota golgheterului Campionatului Mondial, fiind evaluat acum la 53,6 de milioane de euro de catre firma de consultanta specializata in analiza economica sportiva.

In timpul cresterilor, James este urma de Schurrle (+34%), Cuadrado (+32%) si Paul Pogba (+27%). In ceea ce priveste podiumul, situatia a ramas aceeasi ca la inceputul Mondialului, primul loc fiind ocupat de Messi (135.2 mil), Cristiano Ronaldo (98.1) si Neymar (70.1). Dintre acestia, Mondialul nu a fost de bun augur pentru Ronaldo, cel caruia i-a scazut cota cu 7%, si nici pentru Messi, cu o scadere de 2%.

Conform raportului, Mario Balotelli a avut cea mai mare scadere, de 14%, urmat de Hulk (-10%) si Cesc Fabregas (9%). Germania are cei mai multi jucatori in primii 50, nu mai putin de 10! Cu 3 mai multi decat la inceputul turneului.

Un alt amanunt interesant este ca 4 jucatori cu varste sub 22 de ani se afla in primii 15 - Neymar e pe locul 3, Mario Gotze pe 4, James Rodrigez pe 6 si Paul Pogba pe 14.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EMA a aprobat folosirea vaccinului de la Moderna pentru copiii cu vârste între 12 şi 17 ani
BRAT
Modifică setările cookies