Leo Messi Argentina CM 2014

Ce se intampla cu Messi? Alerta pe teren! Toata lumea l-a privit inspaimantata! Ce a facut in timpul meciului cu Germania

Leo Messi le-a dat din nou emotii tuturor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Iulie 2014, 00:02
Data actualizarii: Luni 14 Iulie 2014, 00:04

Desi a explicat clar ca motivul pentru care vomita la fiecare meci este stresul, gestul repetat facut de Messi ii ingrijoreaza tot mai mult pe colegii si familia sa. In timpul meciului cu Germania, Messi a vomitat din nou, iar Gazzetta dello Sport a surprins momentul.

"Poate din cauza tensiunii sau a stresului ca joaca in finala, Leo a vomitat din nou. S-a intamplat prima data la Romania - Argentina, in primavara, iar apoi si la Barcelona", au scris ziaristii italieni. VEDETI VIDEO CU MOMENTUL.

Aceasta situatie a ingrijorat si familia. Bunicul acestuia, Antonio Cuccitini, a dat un interviu pentru o televiziune din Argentina si a facut cateva dezvaluiri ingrijoratoare.

"Messi nu mai alearga asa cum o facea, dar va creste in urmatoarele partide, sunt convins. Trebuie sa fiu sincer insa si sa spun ca nu imi place. Il vad deconectat. Nu mai fuge cum o facea acum cativa ani. In Spania este un jucator electrizant, isi ameteste adversarii. Aici nu fuge, nu ma convinge. Il vad mereu vomitand si asta ma sperie, nu stiu ce se va intampla. Am auzit ca e din cauza nervilor, dar nu cred ca este adevarat.", a declarat acesta.

Modifică setările cookies