Brazilienii au recunoscut: Hagi este romanul care avea loc pe Copacabana! Care e noua STEA a brazilienilor: "E ca Pele"

De la Pele la Rivaldo, Ronaldinho, Ronaldo sau Neymar - toti marii campioni ai Braziliei s-au nascut pe Copacabana, plaja unde fotbalul e sfant!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iunie 2014, 22:02
Data actualizarii: Marti 03 Iunie 2014, 22:01

 

Spectacol pe Copacabana

Un singur roman ar fi avut loc acolo: Hagi. O spun chiar campionii mondiali la fotbal pe plaja - brazilienii.

Hagi si-a facut glezna fina pe plaja, dar la Constanta. Ar fi ajuns la fel de mare ca Pele, daca se nastea la Rio. Toata lumea il stie pe Copacabana!

"Da, da, da.. de Hagi am auzit! Foarte bun!!!!" a spus un brazilian. Brazilienii au auzit de Hagi, dar nu stiu unde e Romania.

"Inca de la 7 dimineata, brazilienii se strang pe plaja ca sa joace fotbal! de altfel, toata Copacabana este plina de astfel de terenuri de fotbal pe plaja" ne povesteste reporterul Pro TV, Violeta Colgiu.

Brazilienii muncesc din greu sa-si apere titlul mondial pe plaja! Dar mai intai vor sa-l vada pe Neymar, campion la Rio. Si in favele, Neymar e idol.  Benjamin e noua stea de pe plaja a Braziliei.

"Acela e Benjamin... in verde! Un fenomen! E un Pele, un Pele de la fotbal pe plaja" spune un alt jucator.

Sunt si romani care muncesc la Rio. Unul dintre ei e sef de hotel. E pregatit pentru invazia turistilor la mondialul brazilian. Cu cati dolari poate sa stea un om pe timpul cupei mondiale, pe noapte? "Pe noapte acum baremul e 300 de dolari!" spune Merdin Burmambert.

Modifică setările cookies