CM 2014

AUDIENTE fabuloase la Mondial! Meciul de deschidere a facut record in Brazilia! Spaniolii au facut surpriza! Cifrele AICI:

Mondialul din Brazilia a devenit, asa cum era normal, evenimentul anului in sport. Audientele o arata si ele, oamenii care s-au uitat la turneul final stabilind noi recorduri in materie de masuratori oficiale.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Iunie 2014, 15:45
Data actualizarii: Sambata 21 Iunie 2014, 16:10

FIFA a dat publicitatii audientele oficiale la cele mai tari meciuri care s-au jucat pana acum.

RECORDURILE

De departe, cel mai urmarit meci a fost Brazilia 3-1 Croatia, partida inaugurala a CM. Victoria 'Selecao' a fost urmarita de 43 de milioane de oameni pe canalul Globo TV. Adica de mai mult de unul din cinci oameni din populatia de peste 201 milioane de oameni, cati numara Brazilia.

Victoria Italiei cu Anglia, scor 2-1, a fost urmarita pe BBC din Marea Britanie de 14,2 milioane de oameni. Aceeasi partida a fost vazuta pe televiziunea italiana RAI de 13 milioane de oameni.

TF 1 a transmis in Hexagon victoria Frantei cu 3-0 in fata Hondurasului, in primul lor meci din grupa. 15,8 milioane de oameni s-au uitat la partida.

34 de milioane de japonezi au vazut pe canalul nipon NHK meciul dintre nationala lor si Coasta de Fildes.

12 milioane de spanioli s-au uitat la umilinta (1-5) cu Olanda, pe postul Cuatro. Alte 13,3 milioane de oameni au vazut cum Spania a fost invinsa si de Chile, cu 0-2.

Postul public din Germania a transmis acel 4-0 cu Portugalia, la care s-au uitat 26,4 milioane de nemti.

11 milioane de americani au vazut pe ESPN partida dintre Ghana si SUA. Nationala americana a batut cu 2-1, iar Dempsey a marcat cel mai rapid gol de la acest Mondial - in secunda 29.

Modifică setările cookies