A intrat in COMA chiar inainte de CM si s-a trezit MIRACULOS saptamana aceasta! Prima intrebare pe care a pus-o e incredibila

Autor: Sport.ro
Joi 10 Iulie 2014, 08:14

	A intrat in COMA chiar inainte de CM si s-a trezit MIRACULOS saptamana aceasta! Prima intrebare pe care a pus-o e incredibila

Un pusti de 19 ani a intrat in coma chiar inainte de startul Campionatului Mondial dupa ce a cazut de la balcon.

Oisin Merritt, un pusti irlandez de doar 19 ani care joaca fotbal la Finn Harps, un club mic din Donegal, a intrat in coma dupa ce a cazut de la balcon in timp ce se afla in vacanta in Spania la Santa Ponsa. Timp de o luna Oisin a fost in coma iar trezirea lui a fost cu adevarat miraculoasa pentru ca nu existau semne despre o imbunatatire a starii in care se afla. Povestea dramatica a devenit virala pe internet. Din fericire, ea are un happy ending.

Oisin a deschis ochii in ziua semifinalei dintre Brazilia si Germania si, cu toate ca il asteapta o recuperare dificila si lunga, Oisin se gandea numai la Campionatul Mondial! Prima intrebare a fost despre cum se descurca Brazila in competitie, pariind pe acestia inainte de startul turneului!

"Oisin a inceput sa vorbeasca si primele cuvinte catre mine au fost despre Campionatul Mondial si ce face Brazilia, pariase pe ei. Va multumesc tuturor pentru rugaciuni si ganduri bune"
a dezvaluit Tara, sora lui Oisin.

Din pacate pentru el, Brazilia a ratat calificarea in finala dupa 1-7 cu Germania.

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies