Vezi cum arata logoul Cupei Mondiale din 2014!

Cupa Mondiala Brazilia 2014 logo CM 2010
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Iulie 2010, 11:15
Data actualizarii: Vineri 09 Iulie 2010, 11:16

Logoul Cupei Mondiale din 2014, turneu ce va fi organizat in Brazilia, a fost prezentat, joi, la Johannesburg, de presedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva.

Logoul reprezinta doua maini verzi si una galbena, stilizate, care formeaza silueta trofeului Cupei Mondiale, cu 2014 scris cu rosu.

"Logoul reprezinta talentele brazilienilor, pofta lor de munca, culorile tarii. Vom organiza cea mai buna Cupa Mondiala care a existat vreodata", a spus Lula da Silva, in prezenta presedintelui FIFA, Joseph Blatter.

Presedintele Braziliei a felicitat Africa de Sud pentru turneul final din acets an al Cupei Mondiale: "Felicitari Africii de Sud pentru organizarea acestei Cupe Mondiale de neuitat. A aratat intregii lumi capacitatea de organizare si bucuria acestei tari. Succesul fratilor nostri africani reprezinta o provocare extraordinara pentru noi, trebuie sa fim mai buni".
Lula da Silva a asigurat ca va exista transparenta in ceea ce priveste organizarea CM din 2014. "Toate cheltuielile publice vor putea fi vazute pe internet", a adaugat el.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!