Haosul din nationala Frantei, o problema politica! Sarkozy a cerut ordine in nationala!

Autor: Sport.ro
Luni 21 Iunie 2010, 11:36

	Haosul din nationala Frantei, o problema politica! Sarkozy a cerut ordine in nationala!

Vestea ca jucatorii Frantei refuza antrenamentele lui Domenech a ajuns pana la urechile presedintelul Nicolas Sarkozy, care i-a cerut Ministrului sportului sa sa faca ordine.

Franta, facuta de ras de echipa nationala de fotbal! Este o situatie incredibila, mai ales ca acum patru ani echipa pierdea finala cu Italia la loviturile de la 11 metri.

Scandalurile dintre Domenech, jucatori, presedinte de federatie si staff a ajuns sa fie mediat de politicieni si chiar de presedintele tarii.

Nicolas Sarkozy a auzit de bataia dintre Evra si maseur si a cerut explicatii. Ministrul sportului Roselyne Bachelot a fost obligat sa isi extinda sederea in Africa de Sud si sa vorbeasca cu jucatorii, antrenorul si seful Federatiei franceze.

"Eu si presedintele Szarkozy am luat nota de indignarea francezilor si cerem demnitate si responsabilitate. Inca nu e momentul sa luam sanctiuni disciplinare, dar va veni si acel moment", a spus Bachelot la TFI.

Domenech l-a trimis acasa pe Anelka, dupa un schimb dur de replici la pauza meciului cu Mexic. Intr-un sondaj de pe site-ul L'Equipe, 81% dintre francezi au fost de acord cu decizia selectionerului.

Un nou prag psihologic a fost atins. România a depășit 60.000 de infectări cu noul coronavirus
BRAT