Champion The Match

Alessandro Nesta vine in Romania! Cum poti sa comentezi Barcelona - Bayern alaturi de LEGENDA fotbalului italian 

#ChampionTheMatch | Comenteaza Barcelona - Bayern alaturi de Nesta, miercuri, de la 21:45! Articol prezentat de Heineken.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 18:07
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 12:37

Unul dintre cei mai tari fundasi din istoria fotbalului vine in Romania! Alessandro Nesta se intalneste cu cativa fani norocosi si comenteaza cu intreaga planeta prin intermediul Twitter partida de lux dintre Barcelona si Bayern din semifinalele UEFA Champions Legue!

Comenteaza Barcelona - Bayern impreuna cu Nesta!

Fanii UEFA Champions League din intreaga lume ii pun intrebari lui Nesta prin intermediul hashtag-ului #ChampionTheMatch. Si tu poti sa-i pui o intrebare omului cu peste 400 de aparitii in Serie A la Lazio si Milan si trofee precum Liga Campionilor si Cupa Mondiala in palmares.

Henieken, sponsorul oficial al UEFA Champions League, le ofera experiente unice fanilor din intreaga lume. Un meci obisnuit devine o experienta de clasa mondiala pentru fanii adevarati!

Acum, fotbalul din UEFA Champions League revine mai aproape de fanii din Romania printr-o seara memorabila organizata de Heineken si la care invitat special este Alessandro Nesta. Fani din intreaga lume au sansa de a interactiona cu Nesta prin intermediul Twitter, iar cativa fani norocosi din Romania il vor intalni pe Nesta cu ajutorul Heineken maine seara la Palatul Snagov.

Romania e una din putinele tari din lume in care Heineken aduce o vedeta internationala. Pe parcursul acestui sezon, fanii din intreaga lume au putut comenta partidele din UEFA Champions League impreuna cu nume mari din fotbal precum Geremi, Dudek, Seedorf, Morientes, Luis Garcia, Juliano Belleti sau Ruud Gullit prin intermediul hastag-ului #ChampionTheMatch.


Dublu castigator al Ligii cu Real Madrid, Geremi s-a intalnit cu fanii UEFA Champions League tocmai in Nigeria.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies