VIDEO Un gol și zece cartonașe roșii! Meciul s-a încheiat cu o încăierare generală și o intrare criminală a portarului 

Gimnasia La Plata Universitario de Deportes Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 08:25
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 08:27

Club Universitario de Deportes și Gimnasia La Plata s-au duelat în ultima etapă a fazei grupelor din Copa Sudamericana, scor 1-0. 

Meciul a fost decis de golul marcat de Piero Quispe pentru gruparea din Peru, în minutul 40 al partidei. Argentinienii au rămas în 10 oameni, în minutul 71, după ce Ignacio Miramon a fost eliminat, însă finalul meciului a fost unul extrem de tensionat. 

Fotbaliștii celor două echipe au luat parte la o încăierare generală în prelungirile meciului, în minutele 8, respectiv nouă, care s-a încheiat cu nu mai puțin de nouă cartonașe roșii. Două au fost văzute de jucătorii lui Universitario, Jose Carvallo, portarul, și rezerva neutilizată Xiao Taotao. 

În timp ce jucătorii Gimnasisei au văzut alte șapte cartonașe roșii, dintre care șase, excluzându-l pe Miramon, eliminat mult mai devreme, au fost ale jucătorilor de pe gazon, iar unul pentru una dintre rezerve. 

Intrare horror a portarului Carvallo 

Portarul gazdelor a fost eliminat după un gest extrem de necugetat. Carvallo, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul lui Universitario, alerga să îl atace pe un alt jucător rival și l-a lovit cu genunchiul în spate pe un fotbalist aflat „în calea sa”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!