Mircea Rednic Khazar Lankaran Campionate externe

Un antrenor roman i-a innebunit pe regii petrolului! GESTUL care a SCHIMBAT imaginea Romaniei:

Mircea Lucescu nu e singurul antrenor roman pentru care patronul sau ar face totul! Un alt tehnician i-a cucerit pe oamenii care au facut miliarde din petrol!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2011, 15:57
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2011, 16:06

Mircea Rednic e idol la Khazar Lankaran. Publicul il iubeste, iar el a promis ca va lua titlul la primul sau sezon in Azerbaidjan. Chiar daca le-a cerut sa-i aduca aproape 20 de jucatori din Liga I, patronii clubului sunt convinsi ca investitia in planurile lui Rednic a meritat.

Lui Rednic i-au fost oferite un apartament de lux si o limuzina cu sofer personal. "Orice antrenor s-ar fi simtit onorat sa primeasca asa ceva, nu si Rednic", scrie Azerisport.com. Antrenorul roman le-a transmis sefilor sai ca vrea sa stea in cantonamentul de la stadionul echipei. Si masima a fost refuzata: "Circul cu autobuzul echipei, la fel ca baietii. Nu-mi trebuie limuzina!".

Reactia lui Rednic i-a lasat masca pe azeri, care au fost convinsi dupa acest eveniment ca fostul antrenor al lui Dinamo si al Rapidului este cea mai buna varianta pentru un proiect pe termen lung.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies