E timpul sa se scrie din nou istorie! Au oferit cel mai emotionat moment al anului, insa vor sa uimeasca si in 2013! De ce vor fanii lui Liverpool sa ia cu asalt un orasel de 90.000 de oameni:

Autor: Sport.ro
Joi 27 Decembrie 2012, 14:30

	E timpul sa se scrie din nou istorie! Au oferit cel mai emotionat moment al anului, insa vor sa uimeasca si in 2013! De ce vor fanii lui Liverpool sa ia cu asalt un orasel de 90.000 de oameni:

3 zile de FA CUP in direct Sport.ro si Voyo.ro! ENJOY THE GAME!
► Sambata 14:30 Brighton – Newcastle
► Duminica 18:00 Mansfield - Liverpool
►Luni 21:45 Cheltenham – Everton

Cu un tur de campionat extrem de slab, fanii lui Liverpool isi pun toate sperantele in castigarea FA Cup, trofeu ce i-ar putea trimite in Europa; de altfel, aceasta fiind si ultima sansa pentru a ajunge intr-o competitie continentala, calificarea de pe locul din campionat fiind amenintata de echipe precum Swansea, West Bromwich sau chiar de rivala Everton.

Celebrii in toata lumea pentru iubirea pe care o poarta echipei lor, fanii lui Liverpool nu pleaca de langa club in momentele grele si sunt pregatiti sa ofere inca un moment unic in istoria fotbalului, vor sa ia cu asalt micutul orasel Mansfield, acolo unde vor disputa meciul tur al dublei din Cupa.

Oraselul de 90.000 de oameni isi va mari populatia cu un procent destul de mare in timpul partidei, suporterii 'cormoranilor' anuntand ca, pe langa faptul ca vor umple stadionul de 10.000 de locuri doar cu tricouri rosii, inca cateva mii vor face deplasarea alaturi de echipa lor.

Fanii celui mai iubit club din insula au mai oferit insa un moment superb in acest an, in ziua in care s-au implinit 23 de ani de la momentul 'Hillsborough', atunci cand au cantat cel mai emotionant "You'll never walk alone".

VIDEO:

Cine are cea mai frumoasa galerie din Europa? (1901 voturi)
 
Liverpool
66.65%
1267 voturi
 
PAOK
48 voturi
 
Celtic
29 voturi
 
Steaua Rosie
70 voturi
 
Partizan
41 voturi
 
Man. United
143 voturi
 
Milan
60 voturi
 
Napoli
65 voturi
 
Alta, comenteaza cine
9.36%
178 voturi
ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies