Mancini a plecat, Lucescu e favorit sa-i ia locul la Galatasaray! UPDATE: Ce spune seful clubului despre numirea lui Lucescu:

Galatasaray a facut anuntul plecarii lui Roberto Mancini pe site-ul oficial al clubului

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 19:01
Data actualizarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 19:01

UPDATE: Presedintele clubului Galatasaray, Unal Aysal, a declarat ca Mircea Lucescu este o varianta foarte buna pentru inlocuirea lui Mancini, dar ca in acest moment antrenorul roman este foarte greu de adus.

"Suntem intrebati frecvent de Lucescu. Are in continuare contract cu Sahtior Donetk. Sigur ca este un antrenor foarte bun, dar in actualele conditii ar fi greu sa il aducem", a spus oficialul Galatei.

Mircea Lucescu mai are un an de contract la Sahtior.


E oficial! Roberto Mancini nu mai este antrenorul celor de la Galatasaray! Clubul turc a anuntat pe site despartirea de antrenorul italian, fost la Manchester City.

Primele doua nume vehiculate sunt cele ale lui Mircea Lucescu si Mustafa Denizli

Cu Mancini, Galatasaray a terminat pe locul 2 in campionat in spatele celor de la Fenerbahce si a reusit sa castige Cupa. Antrenorul italian mai avea 2 ani de contract insa a decis sa-si rezilieze intelegerea cu gruparea turca. Mancini ar putea sa revina in Italia sau Anglia - englezii de la Guardian scriu ca Mancini e o varianta pentru Lazio, in timp ce Southampton ar putea si ea sa-l caute pe fostul manager de la City

Modifică setările cookies