UEFA schimba regulile! Finalista Cupei nu mai joaca in Europa League! Ce decizie a anuntat forul european!

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 17:12
UEFA schimba regulile! Finalista Cupei nu mai joaca in Europa League! Ce decizie a anuntat forul european!

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Finalista cupei nationale nu va mai evolua in Europa League din sezonul 2015/2016, in cazul in care castigatoarea este calificata pentru Liga Campionilor, acest loc urmand sa revina echipei cel mai bine clasata in campionat dupa formatiile ce-si asigura prezenta in cupele europene, a anuntat UEFA.

"Finalista va fi inlocuita in Liga Europa de prima echipa in clasamentul campionatului necalificata pentru o competitie UEFA, incepand din 2015/16, in cazul in care castigatoarea cupei este calificata pentru Liga Campionilor", a anuntat UEFA intr-un comunicat dupa Comitetul Executiv de la Dubrovnik.

Aceasta cerere a federatiilor membre UEFA nu este definitiva, deoarece Comisia de Competitii Intercluburi a UEFA trebuie sa "efectueze schimbarile regulamentare necesare".

Sursa: Mediafax

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT