Transferul la Barca, motivul MUSCATURII lui Suarez? "Era un om schimbat, nu s-a mai putut antrena!" Dezvaluirea facuta acum

Transferul la Barca, motivul MUSCATURII lui Suarez? "Era un om schimbat, nu s-a mai putut antrena!" Dezvaluirea facuta acum

OScar Tabarez a dezvaluit intr-un interviu ca negocierile dintre Barcelona si Liverpool au inceput inca din toamna lui 2013!

 

Se negociaza de 9 luni

Luis Suarez este foarte aproape de un transfer la Barcelona in aceasta vara, in ciuda suspendarii primita de la FIFA. Se pare ca unul dintre motivele pentru care Suarez a rabufnit in partida cu Italia cand l-a muscat pe Chiellini a fost ca mutarea la Barca era in pericol sa nu mai aiba loc!

"Luis mi-a spus despre interesul Barcelonei in noiembrie anul trecut cu cateva zile inainte de meciul cu Iordan. La momentul acela discutiile dintre Liverpool si Barcelona erau foarte bune si a fost stabilit un aranjament intre cele doua cluburi.

Dupa sezonul incredibil pe care l-a avut Liverpool ei nu au mai vrut sa-l vanda, lucru de inteles, si au inceput sa dea inapoi din intelegerea pe care o aveau cu Barcelona din noiembrie.

Suarez a aflat de asta dupa victoria contra Angliei. Era un om schimbat, s-a suparat si capul lui era altundeva. Abia mai putea sa se antreneze cu restul echipei. A trebuit sa-l pun sa se antreneze cu un alt grup din prima echipa" a declarat Oscar Tabarez, selectionerul Uruguay-ului.

Interesant este ca Luis Suarez a semnat un nou contract cu Liverpool pentru 4 ani si jumatate in luna decembrie, cand mutarea la Barcelona ar fi fost deja rezolvata. Asadar, totul a fost pentru ca in noul contract sa existe o clauza de reziliere pe care Barcelona isi asumase ca o va plati pentru a-l aduce pe Suarez. Suma ar fi de 75 de milioane de lire, adica 94,7 milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT