Transferul la Barca, motivul MUSCATURII lui Suarez? "Era un om schimbat, nu s-a mai putut antrena!" Dezvaluirea facuta acum

Transferul la Barca, motivul MUSCATURII lui Suarez? "Era un om schimbat, nu s-a mai putut antrena!" Dezvaluirea facuta acum

OScar Tabarez a dezvaluit intr-un interviu ca negocierile dintre Barcelona si Liverpool au inceput inca din toamna lui 2013!

 

Se negociaza de 9 luni

Luis Suarez este foarte aproape de un transfer la Barcelona in aceasta vara, in ciuda suspendarii primita de la FIFA. Se pare ca unul dintre motivele pentru care Suarez a rabufnit in partida cu Italia cand l-a muscat pe Chiellini a fost ca mutarea la Barca era in pericol sa nu mai aiba loc!

"Luis mi-a spus despre interesul Barcelonei in noiembrie anul trecut cu cateva zile inainte de meciul cu Iordan. La momentul acela discutiile dintre Liverpool si Barcelona erau foarte bune si a fost stabilit un aranjament intre cele doua cluburi.

Dupa sezonul incredibil pe care l-a avut Liverpool ei nu au mai vrut sa-l vanda, lucru de inteles, si au inceput sa dea inapoi din intelegerea pe care o aveau cu Barcelona din noiembrie.

Suarez a aflat de asta dupa victoria contra Angliei. Era un om schimbat, s-a suparat si capul lui era altundeva. Abia mai putea sa se antreneze cu restul echipei. A trebuit sa-l pun sa se antreneze cu un alt grup din prima echipa" a declarat Oscar Tabarez, selectionerul Uruguay-ului.

Interesant este ca Luis Suarez a semnat un nou contract cu Liverpool pentru 4 ani si jumatate in luna decembrie, cand mutarea la Barcelona ar fi fost deja rezolvata. Asadar, totul a fost pentru ca in noul contract sa existe o clauza de reziliere pe care Barcelona isi asumase ca o va plati pentru a-l aduce pe Suarez. Suma ar fi de 75 de milioane de lire, adica 94,7 milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies