Topul in care Mutu si Fernando Torres impart primul loc! "Briliantul", intre cele mai proaste transferuri facute vreodata de Chelsea

Topul in care Mutu si Fernando Torres impart primul loc! "Briliantul", intre cele mai proaste transferuri facute vreodata de Chelsea

Candva "Briliant", Mutu a ajuns acum un cvasianonim. Candva cumparat de Chelsea cu 20 de milioane de euro, Mutu a ajuns acum sa spere la un ultim contract in India, China sau Arabia Saudita.

Il stim cu totii pe Mutu, iar majoritatea dintre noi reusesc sa il caracterizeze intr-o singura propozitie, daca nu cumva chiar intr-un singur cuvant, caci parerea generala e ca Mutu poate fi descris ca fiind un "smecher". Nu neaparat in sensul rau, insa un tip extrem de abil, dar care nu s-a cultivat in acest sens.

A fost, rand pe rand, 'noul Hagi', 'Briliantul', 'Il Fenomeno' sau 'o epava', dupa cum a zis chiar fostul selectioner Victor Piturca.

Acum, Adrian Mutu, detinatorul titlului de cel mai bun marcator al nationalei Romaniei, la egalitate cu Gica Hagi, se chinuie sa-si gaseasca echipa. Dupa aventuri nu tocmai reusite la Cesena, Ajaccio si Petrolul, Mutu a sperat sa prinda un contract banos in India.

Sperantele lui Mutu au fost, insa, spulberate, iar atacantul a ramas "pe drumuri". Acesta nu a mai ajuns in India in toamna, iar acum a ales sa ia drumul Republicii Dominicane, unde s-a "ascuns" de lume.

Chiar daca atacantul a disparut din peisajul fotbalistic, englezii nu l-au uitat. Celebra publicatie britanica Goal si-a amintit in aceste zile de roman, dar nu asa cum acesta ar fi sperat. Mutu a fost inclus in topul celor mai proaste transferuri facute vreodata de Chelsea si are parteneri cu nume la fel de importante.

Mutu a fost inclus in topul Goal.com alaturi de Fernando Torres, Hernan Crespo, Deco, Andrei Shevchenko, Alexei Smertin, Claudio Pizzaro, Juan Sebastian Veron, Mateja Kezman sau Yuri Zhirkov.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîţu: ”România va depune la Bruxelles un PNRR cu suma de 29,2 miliarde de euro”
BRAT
Modifică setările cookies